24.02.2024 54

24-02-2024Gezegenimizi atıklardan kurtarmak ve ağaçlarımızı doğayı korumak için başlattığımız eTwinning projesi ile ülkemizin birçok şehrinden katılım gösteren farklı ortaklarımızla “Dönüşsün Kağıtlar, Kurtulsun Ağaçlar (Recycling of the Paper, Protecting the Trees)” projemiz 1 B sınıfı öğretmeni Güneş Toplar hocamızın koordinatörlüğünde çalışmalarına başlamıştır.

24-02-2024

Öğrencilerin farklı öğretim teknikleri ile projemizi zenginleştirerek, kullanılan web2 araçlarıyla teknolojiyi yetişkin gözetiminde güvenli bir şekilde kullanabilmelerini ve öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmalarını hedefliyoruz. Bu proje gelecek kuşaklara Dünya’nın korunmasında farkındalık oluşturmaları ve geri dönüşümün önemini kavramalarını sağlayacaktır.

Adres:
Eyüpoğlu Mahallesi Kestelbaşı Caddesi No17 Dr.Ersin Devlet Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi Yanı Şahinbey / Gaziantep