Mozaikkent Dergisindeki Haberimiz

Mozaikkent Dergisindeki Haberimiz

Yüzüncü Yıl İlkokulu eğitim binası yenilendiği için Feridun Oral okulu bizleri misafir ediyor gazetemize açıklama yapan Okul Müdürü Orhan Savcılı şunları söyledi,

01.03.2024 42

Okulumuzda 1100 öğrenci ve 45 öğretmenimiz bulunmaktadır. Okulumuz yenilendiği için misafir okul olarak Feridun Oral okulu geldik. Bu okulda bizim her zaman yanımızda olan ve bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Tepe’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hem öğrencilerimiz adına hemde öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum.

Bu okula geldik Müdürümüz bu okulun her ihtiyacını karşıladı. Boyasını yaptı, sıralar yenilendi lavabolar yenilendi kısacası bizim için canını dişine taktı.

Öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşıladı. Boya malzemeleri, defter kitap ve yardımcı kaynaklarını karşıladı dedi.

Biz Yüzüncü Yıl İlkokulu öğretmenleri olarak Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Tepe’ye çok teşekkür ediyoruz. Müdürümüz bizlere kimsenin yapamayacağı tüm olanak ve imkanları sağladığı için teşekkür ediyoruz dediler.

Kaynak: https://www.mozaikkent.com/100yililkokulutepeyetesekkurediyor/

İLETİŞİM

Adres:
Eyüpoğlu Mahallesi Kestelbaşı Caddesi No17 Dr.Ersin Devlet Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi Yanı Şahinbey / Gaziantep


Telefon
(342) 230 1322


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın